"Bijah bolestan i pohodiste me" (Mt 25,36)

060 9012

cijena poziva 6,25 kn

Operator: Moj telekom d.o.o., Trg K. ćosića 11, Zagreb mb 02497913 - tel.: 01/3659-085

Pozivom pomozite siromašnima i napuštenima

Knjige, CD i DVD prodaja

Poštovani posjetitelji!

Putem interneta kroz ove web stranice Iz naše medijske kolekcije možete naručiti slijedeće:

  • Knjige – poznatih autora: p. Mijo Nikić, p. Antun Cvek, Andrea Ćakić, Marina Jurčić, Vitomir Zečević i p. Ante Katalinić. Uz svaku publikaciju nalazi se kratki opis sadržaja.
  • Audio CD – Na ovim medijima nalaze se neka predavanja p. Mije Nikića, seminari vlč. Zlatka Sudca, albumi u izvedbi poznatih domaćih glazbenika i solistice Nikoline Pinko. Uz svaki CD nalazi se opis te kratki zvučni zapis nekih dijelova sadržaja.
  • Video DVD – Na ovim medijima nalaze se događaji u organizaciji naše Zaklade zabilježeni video kamerom, kao i video zapisi predavanja p. Mije Nikića.
Kupnjom knjiga, CD-a i DVD-a koji su cijenovno prilagođeni da budu pristupačni svima, pomažete Zakladi “Biskup Josip Lang” koja se brine za stare, bolesne i nemoćne osobe.
 
U WEBSHOP-u ulazite u modul za pregled ponude te direktnu kupnju putem PayPal  ili drugih ponuđenih servisa. Imate mogućnost odabira valute i pregled vaše košarice sa artiklima spremnih za kupnju..
 
Ukoliko nemate mogućnost ili ne želite plaćati vašom kreditnom karticom, ovdje se nalazi link “Narudžba”, nakon čega se otvara dodatni obrazac u kojem upisujete naziv artikla, šifru, količinu, vaše podatke i način plaćanja. Podaci se šalju na E-mail Zaklade.
Ovaj obrazac možete pozvati samo ako ste se prethodno registrirali kao korisnik na našoj stranici (registracija je besplatna). Nakon što primimo vašu narudžbu, na E-mail koji ste upisali pristići će vam potvrda i informacije o isporuci.
 

NARUDŽBA I PRODAJA PUBLIKACIJA I MULTIMEDIJE JOŠ NIJE U FUNKCIJI, OČEKUJTE USKORO !