"Bijah bolestan i pohodiste me" (Mt 25,36)

060 9012

cijena poziva 6,25 kn

Operator: Moj telekom d.o.o., Trg K. ćosića 11, Zagreb mb 02497913 - tel.: 01/3659-085

Pozivom pomozite siromašnima i napuštenima

Izlet na izvor rijeke Cetine i Međugorje

Cetina

ZAKLADA BISKUP JOSIP LANG

Organizira:

Izlet na izvor rijeke Cetine i Međugorje

Poštovani i dragi sudionici tečaja Škola emocija – 2!

Najprije se zahvaljujem svima vama koji ste fizički ili online sudjelovali na tečaju Škola emocija-2: tečaj biblijske terapije. Tako ste pomogli Zakladi biskup Josip Lang da ona može pomagati starim, nemoćnim i siromašnim osobama. Preko dvadeset osoba koje se nalaze u našem staračkom domu u Maloj Gorici svaki dan mole krunicu za vas – naše dobročinitelje, pa tako od sada i za vas.

Vjerujemo da ste na ovom tečaju naučili nešto dobro i lijepo što će vam pomoći da bolje živite i još bolje prakticirate svoju vjeru. Pozivamo vas da nastavite svaki dan moliti po jedan Očenaš za sve sudionike ovog tečaja.

Najavljujemo novi tečaj pod nazivom Škola emocija – 1. Šaljemo Vam program i raspored predavanja pa vas molimo da ga proslijedite svima kojima bi to koristilo, odnosno koji bi se mogli odazvati na ovaj tečaj.

A sada nešto o našem planiranom izletu na izvor rijeke Cetine i u Međugorje:

Bilo je planirano da taj izlet bude u subotu, 1. 7. 2023. Međutim, tada je udarni turistički vikend i bit će  velika gužva pa su mnogi sugerirali da taj izlet otkažemo, odnosno odgodimo za prvi vikend u rujnu, točnije za subotu, 2. rujna 2023. Složio sam se s tom idejom i molim sve koji mogu da se odazovu tog datuma. Tko ovog ljeta bude blizu izvora Cetine neka ga posjeti, ali organiziran izlet bit će, ako Bog da, u subotu, 2. rujna 2023. O detaljima  ću vas još obavijestiti. Bilo bi dobro, tko već sada zna da može tog datuma (2. 9. 2023.) ići na izlet, da nam se javi, a tko još ne zna, neka se odluči što  prije, a najkasnije do 15. 8. kad bismo trebali točno znati koliko će nas biti da mognemo na vrijeme rezervirati autobus i smještaj u Međugorju. U planu je da 2. rujna posjetimo izvor rijeke Cetine, tu se malo odmorimo i  ručamo, a onda nastavimo put za Međugorje gdje bismo  sudjelovali na večernjoj svetoj Misi, sutra dan posjetili mjesto ukazanja i ostala važna mjesta u Međugorju, imali sv. Misu i nakon ručka krenuli za Zagreb gdje bismo trebali stići oko 20 sati. Putem bismo molili krunice i obavili meditaciju, tako da to neće biti samo izlet, nego pravo hodočašće. Mogu nam se pridružiti i oni koji nisu sudjelovali na Školi  emocija. Važno je da se što prije javite kako bismo stigli na vrijeme obaviti sve potrebne pripreme.

Sve vas srdačno pozdravljam i želim ugodan zaslužen odmor. Bog vas blagoslovio i obilno nagradio.

Tko želi ići na Psihološko-duhovni seminar u Lovran, 22.-24. 9. nek nam se što prije javi na mail: info@zbjl.hr ili na tel. 01-4803-043. Molimo Vas  da nam obavezno javite mailom broj vašeg mobitela, jer tako je najsigurnije i najbrže komunicirati.

Zagreb, 24. 6. 2023.

p. Mijo Nikić